محمدمهدی تهرانی ـ در قسمت های گذشته با هدف بررسی بازتاب های بین المللی ادعاهای دروغین و عملکرد ساختارشکنانه جریان فتنه به دو مقوله منافع ملی(National interests) و امنیت ملی(national security) اشاره شد. در کشورهای مختلف این دو مقوله با عنوان خط قرمز فعالیت جریان ها و احزاب فعال در کشورها شناخته می شود.
همواره منازعات سیاسی و جناحی کشورهای مطرح آن گاه در چارچوب منافع ملی و امنیت ملی محصور می شود و فراتر از آن هرگز پیش نمی رود. اشاره شد که به عنوان مثال در آمریکا هیچ گاه مسیحیت صهیونیسم یا یهود مورد تعرض واقع نمی شود. حتی در انتخابات پر مسئله ای که بوش در آن با رای دادگاه بر ال گور فائق آمد، هیچ مشکل خاصی برای جامعه آمریکا ایجاد نشد. این در حالی بود که فرماندار ایالت فلوریدا که آرای آن مورد اختلاف واقع شد، برادر بوش بود و همین می توانست بهانه خوبی برای مدتها تشنج و ناآرامی باشد.
در ایران اما وضعیت به گونه ای دیگر رقم خورد. آن گونه که آبروی ایران که تنها کشور شیعی در سطح جهان بود و تا پیش از این از صدور انقلاب سخن می گفت، به یکباره به حراج گذاشته شد. در قسمت چهارم این سلسله نوشتارها بازتاب های بین المللی اغشاشات روز عاشورا مورد بررسی قرار می گیرد. ادامه مطلب و تصاویر...